Коцето отново хвана микрофона и запя! Фолкаджията се завърна на чалга

...
Коцето отново хвана микрофона и запя! Фолкаджията се завърна на чалга
Коментари Харесай

Ето го, той отново е на сцената и пее!

Коцето още веднъж хвана микрофона и запя! Фолкаджията се завърна на чалга сцената в сряда, откакто поради лекарска възбрана краткотрайно беше поставил пауза на кариерата си.

" Моят професор ми сподели, че в случай че продължа да пея, викам и крещя по кръчмите, ще би трябвало да легна трети път за интервенция. Затова сега съблюдавам хигиена на гласа, върша ултразвук и инхалации и се надявам всичко да мине. Господ да е с мен, всичко да бъде наред ", разгласи при започване на месеца Константин, напомня " България през днешния ден ".

Въздържанието му не продължи дълго и артистът се появи в чалготека в Студентски град в столицата. На сцената Коцето се държи като че ли нищо не се е случвало - извива глас, дере се към почитателите си и демонстрира, че не си е научил урока за здравословните проблеми. Константин се появи и на концерта на колежката си и близка другарка Софи Маринова предходната седмица.

" Лекарят ми несъмнено иска ми се кара ", споделя през усмивка изпълнителят, който към този момент претърпя две интервенции на гласните струни и положението му по никакъв начин не е смешка.

На присъединяване си Константин е във вихъра си - играе с танцьорки, гушка последователки, само че прави усещане, че не пие. Традиционно чалга идолът излиза на сцената с водна чаша, цялостна с уиски, само че този път ръцете му са празни и алкохол не се лее.

Вероятно по лекарско наставление Коцето краткотрайно е лимитирал и пороците. Категоричен е и че в продължение на дни не е приказвал с никого, с цел да запази гласните си струни, а в бъдеще се надява да понижи участията из страната. Желаем му да се оправи изцяло и отново да радостни многочислените си фенове!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР